Žica iz titana
Žica iz titana
Klepetaj zdaj
Podrobnosti izdelka

CXMETje eden najboljših Kitajska titana žice proizvajalcev in dobaviteljev, in smo tudi strokovno podjetje s tovarno produktivni in učinkoviti. Dobrodošli na proizvode za veleprodajo, od nas, imamo varilno žico titana, luženje titana žice, žico navito titana, naravnost iz titana žice na zalogi za vas.


CXMETstrokovnjak v dobavo različnih titana žic, titanove zlitine žice izdelkov in titana žične mreže, vključujejo titana, varilna žica, titanove zlitine žice, titana žične mreže kupiti titana žice. Nakup žice titana razpon velikosti premera med 0,1-4mm in izpolnjujejo ASTM B863, ASTM B348, AMS 4928 in drugi mednarodni Standard. Raznolikost naše stranke so pokrite z zahtevami kupiti titana žice in telesne oblike. Nakup titana žice je naše zadovoljstvo.


CXMETs celoten sklop titana žice proizvodne linije, popoln sistem zagotavljanja kakovosti. Naše titana varilne žice in žice titanove zlitine se pogosto uporabljajo domače in Inostrani profesionalnim uporabnikom izdelavo industrije, kirurški industrije in letalska industrija. tudi vzdržujemo veliko titana žice zaloge in so sposobni izpolniti naročila za skrajšan dobavnih rokov. Lahko pridemo do strpnosti h7, če kupite titana žice, z 10 let izvoz izkušenj o titana žične mreže,CXMETzagotavlja uspeh in dostop toleading odkup titana žice izdelkov in vrhunsko storitev na mednarodnem prizorišču ves čas. Titan žične mreže je naša prednost.Materiala


RazredPogoj


PovršinoSpecification(mm)


Standard

Žica iz titana

GR1

GR2

GR3

GR4

GR5(6Al4V)

GR7(ti-0.2pd)

GR9

GR12

GR23(GR5 ELI)

Hladno Rolled(Y)

Vroče Rolled(R)

Polirana površina

Črna površina

Svetla površina

Dia0.1-6,0

ASTM B863

ASTM F67

ASTM F136

AWS A5.16


Klasifikacijo proizvodov:

1. titanium žice-krogih titana varjenje žica, stanovanja titanove zlitine žice ali posebnih oblik titana žične mreže iz Dia0.1mm. (0,5 mm) z 0, 250 noter (6,4 mm) odkup titana žice debeline ali večjih dimenzij.

2.Coils-Coiled Titan varilne žice in žice titanove zlitine lahko shranjena na kolesih, če to zahteva uporabnik.

3. ravnih kosov-po ravnanje, je treba izvajati čiščenje ali drugih zaključnih operacij. Ravnih kosov so običajno 10 do 12 metrov dolgo (naključno). Točne dolžine lahko določi kupec, če je to potrebno.

4. polnilo kovine ali Titanium Varjenje Wire-žica za varjenje polnilo

5. titanium žične mreže: Titan žično mrežo, je težko, da se raztopi v vodi. To pogosto uporablja za electrolating Titan žice mreže in titana žice očesa anode košaro.


Površinska:Black titanov varjenja žice, dekapiranje žice titanove zlitine, svetlo titana žične mreže, žice izprana v kislini titana.

Specifikacija


Milimeter

(mm)

Dia0.8

Dia1.0

Dia1.2

Dia1.6

Dia2.0

Dia2.4

Dia3.0

Dia3.2

Dia4.0

Dia6.0

Palcev

(v)

0.031”

0.039”

0.047”

0.062”

0.079”

0.093”

0.12”

0.125”

0.16”

0.24”

Naravnost


Tiskanje v ozadju
Tuljava

Opomba: ●Specifications, ki so na voljo


Poslovni proces

Naše podjetje obdrži poslovno idejo, da "povečanje interesov strank je edini razlog za nas obstajati" služiti naše stranke z odlične tehnologije in prvovrstne izdelke.

Če ste diatributor ali kupca, lahko kupite titana žice iz našeCXMETpodjetje.


Povpraševanje