Titan prirobnice
Titan prirobnice
Klepetaj zdaj
Podrobnosti izdelka

CXMET je eden najboljših Kitajska titana prirobnico proizvajalcev in dobaviteljev, in smo tudi strokovno podjetje s tovarno produktivni in učinkoviti. Dobrodošli na proizvode za veleprodajo, od nas, imamo titana prirobnico pl, titanov prirobnico tako titana ponarejenih wn prirobnice na zalogi za vas.

Prirobnica čistega titana in titanove zlitine prirobnice so se predvsem izdelki v svoj tovarna. Ki se uporablja za povezavo med cevi, poveže koncev cevi.


Prirobnice titana v svoj tovarna mogel obdelati kot slediti,

Velikost: 1''-24''.

Napetost: 150lb - 2500 ł razreda 150LB(pn0.6,pn1.0,pn2.0,pn1.6) razreda 300LB(pn2.5,pn4.0,pn5.0), razred 600LB (pn10.0), 900LB(pn15.0) razred, razred 900LB(pn15.0), razred 1500LB(pn25.0), razred 2500LB(pn42.0), itd.

Tip: Industrije titanovega prirobnice vključujejo varjenje vratu prirobnica, Navojni prirobnice, krog skupno cev, slepa prirobnica, varjene, prirobnice, vtičnica za varjenje v cev, ploščico iz titana prirobnice, itd. Posebna vrsta kot po uvedbi.Titan prirobnice zagotavljajo popolno paleto armatur za namestitev z cevi velikosti od 1 cola do 12 centimetrov v premeru. Titan prirobnico sistem je sestavljen iz dveh titana prirobnice, tesnilni obroč in vijaki vijak za stiskanje pečat med dvema prirobnice ploščico iz titana. Par titana prirobnice mora imeti en utorom prirobnico sprejeti tesnilni obroč in en gladek obraz prirobnico na katero bo treba pečat. Titan prirobnice so izdelani za združljivost s 150 lbs. Specifikacijo titana prirobnica je prvotno ustanovljena za uporabo s paro cevi.


Titan prirobnice so zdrs na Titan prirobnice, varjenje vratu titana prirobnice, navojne titana prirobnice, navaden titana prirobnice, blind titanium prirobnice, krog skupno titana prirobnice, vtičnico varilna prirobnica Titan itd.

Varjenje v cev vratu obodno privarjeni sistem je vratu. Rodila cevi in prirobnice ujemajo. In podrobnosti, kot na naslednji sliki.


Baoji CXMET kovani titana prirobnico ali prirobnica ploščico iz titana. Prirobnica titana in titanove zlitine prirobnica lahko prilagojene kot risanje ali zahteve.

Povpraševanje