Titan koncentričnih ekscentrična reduktor
Titan koncentričnih ekscentrična reduktor
Klepetaj zdaj
Podrobnosti izdelka

Titan reduktor vključujejo titana koncentričnih reduktor, titanov ekscentrična reduktor.

Opis izdelkov

Oprema Titanium uporabljajo predvsem za snovnih tokov (kislina, alkalije, sol koroziji srednje tekočine) med opreme v Kemična tovarna, povezati titana opreme cevi. Obstajata dve vrsti postopka proizvodnje titanovega fitingov. DN140 nad titanove litine so predvsem prduced z iztiskanjem, oblikovanje in varjenje tehnologija titana list, pod DN140 Titan oprema proizvaja predvsem z brezšivnih cevi ekstrudiranje, modeliranje procesa. Poleg standardnih szie Titan fitingov, izdelujemo tudi nestandardne titana opremo po kupca risbe.

Naša visoka natančnost plesen zagotovljena natančnost iztisne, in naši delavci so imetniki varjenje spričeval tlačne posode, ki zagotavlja kakovost varjenje hranijo visoko.


 Fotografije zaTitan reduktor

titanium reducer (1).jpg

titanium reducer.jpg

Uporaba

Pogosto uporablja v kemijskih, naftni, metalurgije, lahka industrijsko, električne energije, razsoljevanje vode, medicinski aparati in instrumenti, alkalijskih, sol, eletroplating, premog za koksanje, kemičnih gnojil, itd.CXMET je eden najboljših Kitajska titana koncentričnih ekscentrična reduktor proizvajalcev in dobaviteljev, in smo tudi strokovno podjetje s tovarno produktivni in učinkoviti. Dobrodošli na proizvode za veleprodajo, od nas, imamo titana koncentričnih ekscentrična reduktor na zalogi za vas.
Povpraševanje