Titanov kruh
Titanov kruh
Klepetaj zdaj
Podrobnosti izdelka

Ameriški standard: ASTM B381


Material: Gr1, Gr2, Gr3, Gr4, Gr5, Gr7, Gr9, Gr12


Stanje dobave: žarjeno (M) vroče delovno stanje (R) hladno delovno stanje (Y) (žarjeno, supergenerirano odkrivanje napak v valovih)


Pakiranje: embalaža iz škatle ali lesene škatle


Površinska obdelava: avtomobilska luč, pregrada


Specifikacija: zunanji premer * višina preseka / mm


Kakovost površine: hrapavost površine obeh končnih površin ne sme biti večja od 3,2 l mum (ob upoštevanju ultrazvočnih pregledov), hrapavost Ra na notranji in zunanji površini ne sme biti večja od 12,5 m (Ra ne sme biti več kot 3,2 m, ko je potreben ultrazvočni pregled na zunanji obodni površini), polmer premera pa naj bo 5-15 mm.


Površina izdelka ne sme biti razpokana, zložena, težka usnja in druge vidne okvare. Lokalne površinske napake je dovoljeno odstraniti z brušenjem. Globina čiščenja ne sme presegati dimenzijske tolerance, zagotovljena * majhna dovoljena velikost. Razmerje med globino čiščenja in širino na obeh koncih ne sme biti večje od 1: 6, notranja in zunanja stran pa ne smeta biti večja od 1:10. Zunanje stransko brušenje mora biti osno.


Površinska obdelava: čista, brez prahu, boljša življenjska doba, odporna na kisline.


Preskušanje: mehanske lastnosti, preskušanje kemične sestave, ultrazvočno testiranje.


Zmogljivost: edinstvena korozijska odpornost, dobra duktilnost, lahka in močna, široko uporabljana v medicini, kemični industriji, vesoljski navigaciji, raziskovanju nafte in tako naprej.


Vztrajamo, da strankam zagotavljamo najbolj konkurenčno cenovno serijo izdelkov kot temelj našega trajnostnega razvoja; Na podlagi zagotavljanja visokokakovostnih izdelkov in storitev, pri čemer se zanašamo na učinkovit nadzor celovitih stroškov proizvodnje in obratovanja, ustvarimo več dobička za kupce.


svetel poliran površinski disk iz titana (3)

svetel poliran površinski disk iz titana (4)

pakiranje za titanov kruh


Povpraševanje