Titana anoda za nanašanje vode
Titana anoda za nanašanje vode
Klepetaj zdaj
Podrobnosti izdelka

Uvod

Baoji Chuangxin Metal Materials Co, Ltd je bil ustanovljen leta 2005 in do mednarodnega trgovanja iz leta 2008. Ker poslovne zmogljivosti izboljšuje, se je obseg izvoza hitro povečal in samo eno podjetje ne more izpolniti naših zahtev. Potem je naša nova družba - Shaanxi CXMET Technology Co, Ltd ustanovljena od leta 2016, ki družba večinoma opravlja mednarodno trgovanje.

Ta dva podjetja sta vsi serviserji za stranke CXMET.


Osnovni podatki


Moja tovarna ima veliko količino titana ingot za obdelavo in vrste titanovih izdelkov kot zahteve kupcev. Naši izdelki iz titana in titanovih katodnih zaščitnih sredstev, obdelani za različna področja.

Kitajska titana anoda za vodo dobaviteljev vedno prevlečena kot Ru + Ir zlitine, in so bili brušeni in sintrani. Titana anoda za izdelke za obdelavo vode, ki se večinoma uporabljajo kot generator natrijevega hipoklorita. Vedno so jih uporabljali za dezinfekcijo bazena. Ladijska gradbena podjetja izdelujejo titansko anodo za čiščenje vode in veleprodajno titansko anodo za izdelke za čiščenje vode.

Uporaba:


Preprečevanje onesnaževanja hladilne vode v elektrarni, velika obdelava balastne vode; Mali natrijev hipoklorit generator; Domača čiščenje odplak itd


Dimenzija : Glede na risbe strank


Lastnosti:


Življenjska doba : Trenutna gostota ≤1000-1500A / M2, življenjski čas doseže 5 let.

Razvoj potenciala klora: ≤1,12V (referenčni opis preskusnega stanja HG / T2471-2001)


polarizabilnost: 40mV ( referenčni opis preskusa HG / T2471-2001 )

Material podlage: čisti standard titana: ASTMB265 GR1

Premaz: Mešani Rutenij oksid in Iridijev oksid.


CXMET je eden najboljših proizvajalcev in dobaviteljev aplikacij za čiščenje vode na Kitajskem, in smo tudi profesionalno podjetje z produktivno in učinkovito tovarno. Dobrodošli na debelo izdelkov od nas, smo Titanium Anode za nanašanje vode na zalogi za vas.
Povpraševanje