Titana anoda Za elektrodializo
Titana anoda Za elektrodializo
Klepetaj zdaj
Podrobnosti izdelka

Osnovni podatki


CXMET (Baoji Chuangxin Metal Materials Co, Ltd & Shaanxi CXMET Technology Co, Ltd) je obdelal in customzied titana anode za izdelke kloridovega dioksida več let.

CXMET je titana anoda za tovarni klornega dioksida in imamo veliko zaloge titanovih anod. Že vrsto let na debelo titana anodo za klor dioksid kot risba, OEM kot risbe, fotografije ali vzorci.


Ena od večinoma aplikacij titanovega anoda je za čiščenje vode. Vključujejo tri depemente.

1. Titana anoda za klor dioksid z elektrolizo

2. Titana anoda za elektrodializo

3. Titana anoda za odstranjevanje kalcija in magnezija iz industrijskih odpadnih vodaTitana anoda za elektrodializo


Material podlage: čista titana plošča, čista titanova mreža

Standard: ASTM B265

Obloga: evolucija kisika, evolucija klora

Uporaba: obdelava industrijske podtalnice, koncentracija materiala, čiščenje, ločevanje in drugi fizikalni in kemični procesi, odpadna voda, obdelava odpadnih tekočin in predelava plemenitih kovin itd .

Dimenzija: Glede na risbe kupcev, predvsem kot titanova plošča ali titanova očesa


CXMET - titana anoda za dobavitelja klorovega dioksida pozdravljamo vse vrste preiskav. CXMET kot profesionalni proizvajalci titanovih anod lahko dobaviteljem, polizdelki in končnim izdelkom dobavljajo kot uporabnikove zahteve.

CXMET je eden najboljših kitajskih titanovih anod za proizvajalce elektrodialize in dobaviteljev, prav tako pa smo tudi profesionalno podjetje z produktivno in učinkovito tovarno. Dobrodošli na debelo izdelkov od nas, imamo titana anodo za electrodialysis na zalogi za vas.
Povpraševanje