Nikelj-titanovih zlitin spomin Super Stretch preje
Nikelj-titanovih zlitin spomin Super Stretch preje
Klepetaj zdaj
Podrobnosti izdelka

Nikelj titana spomin zlitine žice

NiTi zlitine , tudi nitinol imenovan žice, je mešanica titana in niklja, kjer dva elementa aire v enako atomsko odstotki Ni:Ti = 55:45.

To so predvsem dve lastnosti: oblike spominskega učinka in superlasticity o tem seveda, oblikovni spomin je sposobnost niti žice opravijo deformacije pri eni temperaturi, nato izterja svojo prvotno, underformed obliko ob segrevanju nad svojo "preoblikovanje temperatura". Ampak superlasticity se pojavi na ozkem temperaturnem območju, tik nad njegove transformacije temperature; v tem primeru je treba vzrok underformed obliko povrniti brez ogrevanja.

Glavni productes je NiTi zlitine ploščo ,NiTi zlitine žice;

Niti obliko spomin zlitine - lep cevi
Področja uporabe: medicinske, letalstvo, elektronika, Marine industrije, petrokemične industrije, vojna industrija, avtomobilov in drugih komponent natančnost instrumenta.

  • Nitinol je tudi priljubljena v izjemno prožno očala okvirji. Uporablja se tudi v nekaterih strojni bedeti vzmeti.

  • Lahko se uporablja kot sistem za nadzor temperature; kot se spreminja obliko, lahko aktivirate stikalo nadzor temperature.

  • Uporablja se v mobilni telefon tehnologije kot zložljivo anteno ali mikrofon bum, zaradi svoje narave zelo prilagodljiv in mehanski spomin.

  • Uporablja se v nekaj novosti izdelkov,čarovniki dokazati "psihično" pooblastili, , kot na žlico bo bend, sam ko se uporabljajo za mešamo čaj, kavo ali drugo toplo tekočino.

  • Lahko se uporablja tudi kot žice, ki se uporablja za iskanje in označite tumorjev dojke, tako da po operaciji lahko bolj natančno.Povpraševanje