Xi Jinping čestita kitajskim kmetom za prvi festival žetve

BEIJING - Predsednik Xi Jinping je čestital kitajskim kmetom za prvi festival žetve.

Xi Jinping, tudi generalni sekretar Centralnega komiteja Komunistične partije Kitajske (CPC) in predsednik osrednje vojaške komisije, je pred pričetkom festivala v imenu Centralnega komiteja CPC poslala pozdrave in dobre želje kmetom v državi 23. septembra, jesensko enakopravno leto.

Odločitev centralnega odbora CPC o oblikovanju festivala letine kitajskih kmetov še dodatno dokazuje, da je delo, povezano s kmetijstvom, podeželjem in kmeti, glavna prednostna naloga in ima temeljno stališče, je Xi zapisal, da je oblikovanje festivala "dogodek z globokimi in daljnosežen vpliv. "

"Kitajska je velika kmetijska država. Prednost kmetijstva je temelj in bistven za vladavino države in varnost ljudi," je dejal Xi.

Kitajski kmetje so veliko prispevali v zgodovini te države, je dejal in dejal, da so bili v zadnjih štirih desetletjih reforme na podeželju doseženi zgodovinski dosežki in reforme v razvoju kmetijstva in podeželja.

Xi Jinping je pozval kmetje v državi in vse sektorje družbe, naj dejavno sodelujejo v prazničnih prireditvah in spodbujajo dobro okolje za razvoj kmetijstva in podeželja ter dobro počutje kmetov.

Prav tako je pozval k spodbujanju navdušenja, pobude in ustvarjalnosti kmetov, da bi v celoti izvajali strategijo za vitalizacijo podeželja, osvojili težko boj proti revščini in pospešili posodobitev kmetijstva in podeželja.

In za zaščito okolja, severno od Kitajske začel okoljski inšpekcijski pregled letos od avgusta. Lot tovarne je bil ustavljen za odstranitev in namestitev okoljevarstvenih objektov.

CXMET ima vse certifikate in usposobljeno opremo, zato moja tovarna ni ustavljena in obdelana, kot prej. Če imate kakršnekoli potrebe na naslovu titana sončno prosim. sunny@cxmet.comCXMET bi lahko dobavljal titanove odkovke, kot so titanovi obroči, titanov blok, titanove tarče, titan

prirobnice itd. pozdravljamo vaše prijazne poizvedbe in naročila.