Kakšna je vloga Titanium Play v kitajski trgovinski vojni

2018-6-15, vlada ZDA je izdala seznam blaga, za katere velja tarifa. S 25-odstotno ceno bo blago, uvoženo iz Kitajske, naložilo približno 50 milijard USD. približno 34 milijard ameriških dolarjev blaga bo predmet dodatnih tarifnih ukrepov od 6. julija 2018.

Baoji, ki je koncentrirano mesto za delce titana. Poklicali smo Baoji Titanium Valley.

Podjetje št. 1 je Baotai Group, v Baoji pa je več kot 400 relativno titanovih podjetij. Proizvodnja titana za te družbe zaseda 80% na Kitajskem, približno 20% na svetu.

V Baojiu je več podjetij, lahko proizvajajo titanove izdelke kot litje, kovanje, strojno obdelavo itd. Celotno predelavo titanovih delcev bi lahko končali v mestu Baoji.

Obstaja približno dva industrijska vlaka za izdelke iz titana.

1. Redka kovina: titanova ruda, titanova goba, titanov ingot, titanov delec. To je vlak za CXMET.

2. Titanove rude, titanov dioksid.

Veliko izdelkov iz titana je iz CXMET-a v glavnem dobavljeno za kemična, športna, metalurška in solna industrijska polja. Nekateri pa se uporabljajo tudi v vesoljskih prostorih, obrambi itd.

Veliko jih je bilo izvoženih po vsem svetu, zdaj pa so bile dodane tarife delcev titanovega zlitin. Delci titana v ZDA bodo težje kot prej.

Politika gospoda Trumpa bo neposredno vplivala na izhod, vendar je to tudi dobra priložnost za izboljšanje vrednosti naših izdelkov in nas spodbuja k večji konkurenčnosti.

To je priložnost in izziv. Gospod Trump, bodite pozorni na naše izdelke.Kakršne koli novice, poizvedbe ali vprašanja o delcih titana pošljite samo na naslov sunny@cxmet.com