Danes je naša proizvodnja in inšpekcijski pregled bar iz titana končana in odpremljena

Za nabavo surovin izberemo visokokakovostne dobavitelje titanijevih gob, nadzor kakovosti pa odličen. Po nizu postopkov, kot so poliranje z vročim valjanjem in podobno, se po skrbnem pregledu v skladu z industrijskimi standardi izdelajo in odpeljejo visokokakovostne titanove palice .

Današnje delo je mikrokozmos dnevne rutine.

titanium bar factory of China.jpg

Titanium bar, TA1 titan bar in TC4 titan bar imajo majhno težo, visoko trdnost, odlične mehanske lastnosti in odlično korozijsko odpornost. Široko se uporablja v: vesoljskem, ladijskem, avtomobilskem delu, kolesnih delih, razsoljevanju pomorskega inženiringa, marikulturi, vrtanju nafte na morju, plinovodu za morsko vodo; Morske naprave za toplotno pretvorbo v elektroenergetski industriji, kondenzatorji, parne turbine, lopatice iz titana; Klor-alkalij, soda pepel, sečnina in petrokemija vakuumske soli v kemični naftni industriji; Elektroliza in galvaniziranje v metalurški industriji; Tekstil, papir, goriva v lahki industriji; Oprema za medicinsko industrijo, ki izdeluje strojne nadomestne sklepe; Dekoracija v gradbeništvu; Izdelava športne opreme, računalniki v vsakdanjem življenju, kamere, ure, očala, mobilni telefoni, kuhinjska oprema in obrt.

titanium bar factory of China.jpg

Gobica iz titana je čisti material iz titanovih in titanovih zlitin. Obstaja veliko možnih načinov za izdelavo titana iz tita2 bogatega titanita. Metalurgi verjamejo, da je najboljši način za pridobivanje čistega titana pretvorba TiO2 v TiCl4 in nato TiCl4 kot surovina, ali zmanjšanje TiCl4 z natrijem (imenovano toplotna redukcija natrija ali Kentova metoda "SL"). Ali pa z znižanjem toplote magnezija TiCl4 (znan kot redukcija magnezija ali klauer metoda) po zmanjšanju titanovega bloka, ker je porozen gobast, tako imenovan gobast titan.


titanium bar of China