Zdravje titana najbolje razumejo Angeli na belem

Zdi se, da zdravje titana najbolje razume angel v beli barvi, morda je to izhodišče za promocijo titana, popularizacijo titana, prepoznavanje titana, hojo v titan, uporabo titana in občutek zdravja titana. Poročevalec je izjavil, da "zdravje titanovega angela najbolje ve" imajo osnovo.

titanium for medical

Po enem: leta 1986 je kitajska inženirska akademija dong-li li kot tehnološki svetovalec dviga tretjega kovinskega titana - - - - - - "osvojila najboljšo rezino, šesti film Kitajski zlati petelin. ima takšno lečo: v preriji ima majhno deklico ukrivljeno hrbtenico, zdravniki uporabljajo spomin iz zlitine titanovega niklja, da bi deklici ukrivili hrbtenico.


Druga osnova: poročevalec je v reviji "bosom friend" leta 2000 prebral levo stran lobanje, da se je deklica, stara 18 let, izgubila zaradi prometne nesreče, pusti tanko plast meninga, da zavije samo možgan . Leta 2004 je sončna nana, ki jo je štiri leta mučila prometna nesreča, v bolnišnici jimo v mestu Qingdao prejela tanko, lahko in trdo lobanjo iz titana. V teh dneh je bila na univerzo uspešno sprejeta sončna nana, ki je nosila "titanovo lobanjo". (z napredkom znanosti in tehnologije je "lobanjo titana" zdaj na splošno nadomestilo 3D-tiskano titanovo mrežo.)


Osnova 3: 22. julija 1998 je peva LAN, članica nekdanje kitajske ženske gimnastične ekipe, na 4. ameriških prijateljskih igrah poškodovala trezor, zaradi česar je prišlo do zloma vratne hrbtenice in paraplegije pod prsmi, kar je postalo žarišče pozornosti. Leta 2014 je novinarka klepetala s petjem LAN-a na weibu in izvedela, da so ji v telo vstavili titanove nohte, ki so se uskladili z njenimi kostmi. Novinar je napisal tudi "klepetaj s pevcem LAN", besedilo je bilo objavljeno v kitajskem časopisu o barvnih kovinah in letošnjo nagrado za dobre novice.


4. osnova: julija 2019 je novinar odšel v industrijo guangzhou zhongshan heshun titana na razgovor, generalni direktor wu zhihong je povedal zanimivo zgodbo. Prijatelji pridejo kupiti titanijeve skodelice. Prijatelji prijateljev gredo po isti poti. Naslednji dan so prijatelji prijateljev v industriji titanovega hešuna in kupili nekaj skodelic titana, original je od zdravnika, veste, kakšne so zdravstvene lastnosti titanove kovine, posebej pa pridejo v enoto nekaj nakupov medicinskega osebja. Wu zhihong globok občutek reči, razumeti titanov talent razumeti titan dobro!


Po petih: ko je enkrat, zunyi prijatelj v bolnišnici, je novinar odšel na obisk. Novinarka iz titanijeve skodelice nosi, iz torbe, da bi vzeli skodelico vode, je pacient v oddelku rekel, da je to titanijeva skodelica? Pacient je še naprej govoril, da je titan dobra stvar, ima tudi skodelico iz titana. Pozneje je novinar z njim poklepetal in izvedel, da je bil namestnik direktorja bolnišnične intenzivne nege in je bil pred kratkim hospitaliziran zaradi visokega krvnega sladkorja.


Po mnenju šestih: leta 2001 je delavec industrije zunyi titana doživel prometno nesrečo, zaradi katere je prišlo do drobljenja čeljusti. Ko so ga poslali na zdravstveno šolo zunyi za reševanje, je bolnišnica pritrdila tri koščke titana, približno 1,5 kvadratnih milimetrov, v pacientovo čeljust. Zdaj 20 let kasneje se bolnikova mandibula lahko prosto giblje. Prav titan prinaša pacientu zdravje in popolnost mandibule. Prav titan povzroči, da bolnik občuti okus življenja.


Takšnih primerov je veliko. Za medicinsko skupnost doma in v tujini je postalo pravilo, da titan vsadijo v telo bolnikov, saj ga določa biološko-kovinske lastnosti titana. Kakšna je torej biofilija titana? Preprosto razumevanje prvega, le na ta način boste dobili novo razumevanje kovinskega titana. Biomateriali so kovinski materiali, ki jih lahko vsadijo v človeka (ali živali), da popravijo organe in obnovijo svoje funkcije. Nekatere biološke kovinske materiale lahko izdelamo v zobe, kosti in druge podporne trde tkive, nekatere lahko v srčne zaklopke, meninge, peritoneum in druga mehka tkiva. Implantirana kovina namoči v krvi, limfo, maziva za sklepe in druge tekočine. Titan ima visoko korozijsko odpornost in stabilnost. To je kovina, ki nima vpliva na človeške rastlinske živce in okus. Imenuje se "biofilijska kovina". Zato ima titan edinstvene UPORABE v medicini. Po nekaj mesecih bo kost narasla na titanovi listi in v navojnem navoju. Nova mišica bo zavita v titanovo pločevino. Zlome je zdaj mogoče zdraviti z umetnimi kostmi iz titana, namesto s človeškimi kostmi.