Fenomen nihajnega lonca na trgu s titanijem

V letu boksarskega upora so morali znanstveniki analizirati razmere na območju epidemije. Vendar je pojav "ponve" v svetovnih političnih krogih postajal vse bolj resen. Zdi se, da je "Shake pan" postal vroča beseda epidemije.


Gospodarski vplivi so postali neizogibni. Vsak kovanec ima dve strani, jasno, "shake pot" se lahko bori proti prihodnosti. Vroča beseda obraz "shake pot", zdi se, da na trgu titana obstaja tudi "shake pot" pojav.


"Shake pot" a: svetovna epidemija je povzročila, da je izvoz titanovih izdelkov oslabil povpraševanje.


"Shake pot" dve: zaradi slabega povpraševanja na nižji točki je prišlo do zaloge gobice iz titana.


Tri "shake pot" tri: ker je izvoz titana oslabel, rahlo zaloge gobice iz titana vodijo do padca trga.


Natančen pogled na razloge za "odlagališče" titana na trgu se zdi nekoliko smiseln, vendar je natančna analiza "globalni izbruh" le varovalka, glavni vzrok je razvoj neurejenega trga.


Prvi vzrok: v letih 2017, 2018 in 2019 se je trg s spužvastim titanom postopoma izboljševal. Ker se je cena postopoma "vzpenjala", se je cena gobice za titan na pomladanskem festivalu leta 2016 povečala z več kot 40.000 juanov na tono na 81.000 juanov, kar je skoraj 100-odstotno povečanje. Ob dobičku, razširjena proizvodnja, nadaljevanje proizvodnje, novi projekti na konju, kar je privedlo do pomembne sprostitve proizvodnje titanove gobe v bokserskem letu.


Glavni vzrok: podjetja za predelavo titana, kot so poganjki bambusa, potem ko spomladanski tuš "uspeva". Prvi val podjetij za predelavo titana se je rodil pred več kot 10 leti v krogu toplotne eksplozije titana na trgu, drugi val predelave titana pa se je v zadnjih dveh ali treh letih segrevanja titana povečal. Prvi val je rodil veliko podjetij za predelavo titana srednjega in nizkega cenovnega razreda in celo podjetij za delovne hiše (kasneje so tudi bankrotirali in se veliko preoblikovali). Drugi val iste industrije je med seboj dodal opremo in povečal proizvodnjo. "če želite biti odlični, tudi sam želim biti velik", je privedlo do presežka zmogljivosti obdelave (ta pojav je razmeroma izrazit baoji, na Kitajskem pa tudi bolj očiten).


Tu sta dva glavna vzroka. Poiščite glavni vzrok in se pogovorite o "tresenju lonca":


Če se cena titanove spužve postopoma "dvigne", širitev proizvodnje, nadaljevanje proizvodnje, novi projekti na konju nekoliko počasi, kje bo to leto privedlo do čezmernega sproščanja proizvodnje? Ključno je, da se je zdaj sprostila proizvodnja, jinchuan skupina in bailian se še vedno pogajata o vprašanjih sodelovanja spužve titana. Dejansko jinchuan skupina goba titana projekt pred več kot 10 leti na konju ni zaslužil "beli denar", prav tako želijo izkoristiti trenutni lahko tudi denar za ceno boja! Pravzaprav je treba popis gobavega titana sprožiti od druge polovice leta 2019, saj imajo poprodajna podjetja na koncu proizvodne verige več ali manj rezerve, "vojska se ni premaknila, prva slama". Poleg letošnjega očitnega povečanja proizvodnje so se spremenila nasprotja med ponudbo in povpraševanjem, razumna stvar je tudi popis podjetij za gobice iz titana. Torej, gobica iz titana "shake pot" nima nobene zveze s trgom, njihova sposobnost, da sprostijo prekomerno, "pot" pa lahko samo nazaj.


O podjetjih za predelavo titana "tržni pojav" pravzaprav ima tudi goba titana enako čudovito. Na primer, zmogljivost opreme za predelavo titana na območju baoji je še vedno v presežku, ob dodajanju nove opreme pa mora baojijeva zmogljivost opreme resnično uresničiti delitev virov v ekonomiji delitve, da se izboljša stopnja uporabe opreme baoji. Če pogledamo po vsej državi, je tudi konkurenca v industriji pretirana, na primer konkurenca letalskih materialov za predelavo je "ohlapna", kar vodi v pestro trdo in močno, intenzivnejšo konkurenco. Kar zadeva titanijeva podjetja iz nizkega cenovnega razreda, ki so neurejena, "trpinčena" vrsta konkurence je tržna "norost". Ko razmišljate o tem, ne krivite trga za vse. Epidemija je razkrila osnovni vzrok motnje.


"Shake pot" pojav, tipična težava je najti zunanjo svetlobo notranjo, le najti objektivne dejavnike, ne da bi se ozrli na subjektivno razmišljanje, je krivda drugih, kriv je trg. Pomislite na gobo titana ne prekomerno zmogljivost sproščanja, predelava titana materiala ni neurejen razvoj, ki na trg "neusmiljen". Praksa od leta 2000 dokazuje, da tržno povpraševanje po titanu nenehno raste, le sproščanje proizvodnih zmogljivosti in rast proizvodnje sta presegla tržno povpraševanje, kar je vodilo v "damping pot". Poglej visoko kakovostna podjetja iz gobice iz titana, poglej visoko kakovostna podjetja za predelavo titana, njihovi izdelki v konkurenci na trgu so še vedno "togo povpraševanje".


Torej, podjetje ne "krivi" trga, kako slabo, ampak "kriviti" sebe tam, kjer ne gre dobro, tako da ne bo šlo na "smetišče" na trgu, se bo izboljšalo glede trga .

u=1338960887,828202700&fm=26&gp=0