Vpliv žarjenja na svetlost čistega titanove plošče

Svetlost industrijske titanove plošče po žarjenju določa kakovost industrijske čiste titanove plošče , na svetlost vpliva veliko dejavnikov, glavnih pet točk:


1. Ali lahko temperatura žarjenja doseže običajno temperaturo. Industrijska toplotna obdelava čistega titana se ponavadi sprejme z raztopino toplotne obdelave, to je, običajno imenujemo "žarjenje", visokotemperaturna industrijska čista titanska plošča temperaturne lestvice od 1040 do 1120 ℃ (japonska specifikacija). Prav tako lahko raziščete luknjo za peč za žarjenje, cevi za žarjenje industrijske čiste cevi iz titana morajo biti v žarilnem stanju, vendar ne kažejo mehčanja povešanja.


2. ozračje žarjenja. Čisti vodik se običajno uporablja kot žarilno ozračje. Čistost ozračja je boljša od 99,99%. Če ima atmosfera nekaj inertnega plina, je lahko čistost manjša, vendar ne sme biti bogata s preveč kisika in vodne pare.


3. Tesnost telesa peči. Svetla peč za žarjenje se izklopi od zunanjega zraka; Za vzdrževalni plin uporabljajte vodik, dokler je odprt en odtok (ki se uporablja za prižiganje izpušnega vodika). Način preverjanja lahko drgnemo z milnico v vsako razpoko razpoke peči za žarjenje, da vidimo, ali lahko plin teče; Najpreprostejši kraj za dovod plina je kraj, kjer peč za žarenje vstopi v industrijsko čisto titanijevo ploščo in proizvede industrijsko čisto titanijevo ploščo.


4. Ohranite zračni tlak. Da bi se izognili mikro puščanju, mora vzdrževanje plina za vzdrževanje visokotemperaturnega industrijskega čistega titanijeve plošče držati določenega pozitivnega tlaka, če gre za plin za vzdrževanje vodika, običajno potrebuje več kot 20 kBar.


5. Vodna para v peči. Po eni strani, da preverimo, ali so lahko podatki o telesu peči suhi, je treba najprej napolniti podatke o telesu peči; Drugi je industrijska cev iz titanijeve plošče, v peč lahko ostane preveč vodnih madežev, še posebej, če so luknje nad cevjo, ne puščajo, sicer se atmosfera peči uniči.


Bodite pozorni, da so v bistvu to normalno, potem ko bo peč približno 20 metrov nazaj visokotemperaturna industrijska čista titanska plošča začela sijati, svetla, da odraža vrsto.

titanium plate