7. Zahodni Kitajski večnacionalni Sourcing Fair

Od 19. do 23. leta. Julij 2018, v Baoji na Kitajskem, ki je zadnjih pet dni in tema je sedmi Zahodni Kitajski večnacionalni Souring Fair in mednarodnih industrijskih izdelkov javni razstavi Razstava.


international industrial exhibition.jpg

Obstaja veliko mednarodnih mednarodnih freiendov, ki so se udeležili razstave. Vsi so iz Indije, Viatnama, Nepala, Malezije, Egipta, Henje itd. Več kot 30 tujih držav se je udeležilo te razstave.

Kot politika pobud Belt in cest bo vsa mesta na progi imela večje možnosti. V Baoji (dolina titana) se bo razvila futura.

Xi'an industrail.jpg

Baoji industrial.jpg

The Belt and Road Initiatives (1).jpg

the Belt and Road Initiatives.jpg

CXMET pogled in razstave in imamo veliko novih prijateljev. Kot politika pobud za pasove in ceste bo veliko naših izdelkov šel v središče Azije, Zahodne Azije in držav Eru.

Od zdaj naprej je bila količina naših izdelkov prodana državam, bogatim z nafto. V glavnem so izdelki titana cevi, titanov cevi, titana prirobnice, nikelj cevi, nikelj cevi opremljanje, nikelj prirobnice in cirkonija prirobnice, itd

CXMET je dobavitelj zaloge velikih titanovih delcev, večinoma dobavlja zaloge titanove varilne cevi, titanove brezšivne cevi, titanove plošče, titanove pločevine, titanove tuljave, titanove palice, titanove palice, titanove prirobnice in titanovih tarč.

Veliko količino titanovih poševnikov je mogoče prilagoditi risanju, vzorcu ali drugačnem načinu.

Pozdravljamo vaše prijazne poizvedbe in dobrodošli, da obiščete našo tovarno.

več podrobnosti želijo vedeti le na email sunny@cxmet.com