Mid-Autumn dan v CXMET


Od 22.-24. September 2018 je jesenski Festival. CXMET bo delo na 22. in dva dni počitek.

Mid-Autumn Festival je harvest festival praznuje zlasti kitajski in vietnamski narodi. Festival je potekal 15. dan 8. meseca lunarni koledar s polno luno ponoči, za konec septembra do začetka oktobra gregorijanski koledar z polna luna ponoči.

Zaradi starodavne Kitajske kulturni vpliv, Mid-Autumn Festival razširil na druge dele vzhodni, jugovzhodni in južni Aziji. Vendar pa se spreminja način, v katerem praznujejo države, to. Mooncakes, ki so tradicionalno jedel v času festivala, so se v zahodnih državah kot eksotične sladko.

 

Festival praznuje tri temeljne koncepte, ki so tesno povezani:

1. zbiranje, kot so družine in prijateljev, ki prihajajo skupaj, ali nabiranje rastlin za festival. Rečeno je, da luna je najsvetlejši in roundest na ta dan, ki pomeni združitev družine. In to je glavni razlog, zakaj ljudje mislijo sredi jeseni je pomembno.

2. zahvalnosti, da hvala za letino, ali za harmonično sindikatov

3. molitvi (prosi za konceptualno ali materialno zadovoljstvo), tako kot otrok, zakonec, lepote, dolgoživosti, ali za dobro prihodnost

Tradicije in mitov, ki obkroža festivala so nastala okrog teh pojmov, [11] Čeprav tradicije spreminjalo skozi čas zaradi spremembe v tehnologiji, znanosti, gospodarstva, kulture in vere. Gre za dobro počutje skupaj.


Na dan zbiranja, CXMERT ljudi tudi dela kot običajno, in cilj je čim prej dostavi paket strank.

Če vas in vse urgnet ali ne-nujno parcelo, prosim ne froget v stik z CXMET je ljudi.

CXMET lahko oskrbe titanium bar, palico iz titana, titana list, ploščico iz titana, titana žice, titana cev, titanov cevi, titanov cevi-opremljanje, titana prirobnice, titanovega blok, titanov obroč, in veliko titana prilagojene delcev.

Razen titana, izdelki za nikelj, tantal, niobij, volfram, molibden, cirkonij lahko predložijo kot vašim zahtevam. Več delcev kot ozemljitev prstan, lonček, nohtov, zapiralo itd.

Koli od redkih - Kovinska galanterija in navadne kovine izdelkov lahko predložijo kot vašim zahtevam.


Več preiskavo in nalog se obrnite z CXMET ljudmi, mailSunny@cxmet.com.