Kako prepoznati čiste okvirje očal iz titana

Čisti okvir za očala iz titana je vse bolj priljubljen pri potrošnikih, saj je njegova lahka teža, odpornost proti koroziji, antialergija, proti utrujenosti, prednosti visoke trdnosti s strani vedno več študentov, belih ovratnikov, elite kot prva izbira mode poraba. Ste že slišali za čiste okvirje za očala iz titana? Ko dozorevajo raziskave in razvoj titanovih materialov ter tehnologija obdelave, se zaporedno pojavljajo na trgu trenutno čiste vrste titana, beta titana, titanovi spominski uri daje prednost titanovim okvirjem, vendar se zaradi nezakonitih poslovnežev najemniki in naši potrošniki ne morejo identificirati. na trgu veliko slabe kakovosti, lažni ponarejeni "čisti okvirji iz titana", kako torej prepoznamo čiste okvirje iz titana?

titanium glasses

Spodaj bomo predstavili nekaj preprostih in enostavnih metod za prepoznavanje čistih okvirjev očal iz titana.


Prva metoda za prepoznavanje čistega okvirja očal iz titana je: metoda merjenja občutka.


Na splošno je specifična teža ogrodja zlitine približno 8,9 g / cm3, teža čistega okvirja iz titana pa 4,5 g / cm3. Ker je teža titanovega materiala enaka polovici zlitinskega ogrodja, je v roki relativno lahka. To je eden najlažjih načinov za razlikovanje med okvirji iz titana in titana.


Drugi način prepoznavanja čistega okvirja očal iz titana je: poglejte tečajni zgib, ali obstaja tesnilo?


Čisti okvir zrcala iz titana v položaju tečaja ni primeren za neposreden stik titana in titana, sicer je enostavno videti gubo sklepov, pojav slabe zrcalne noge. Dva tanka tesnila sta običajno nameščena na tečaju čistega titanovega ogledala, da ločita zgornji in spodnji tečaj. Zato je preverjanje tečaja za tesnila tudi dober način za ugotovitev, ali gre za čisti okvir iz titana. Če pogledate šarnirski spoj z notranje strani okvirja, boste našli majhen utor, ki je posebej zasnovan za lažje odstranjevanje tesnila.


Tretji način prepoznavanja čistega okvirja očal iz titana je opazovanje varilnih mest stebla nosilca za nos in nosilne škatle


Varjenje čistega titanijevega materiala je varno trčenje brez kisika, varilna oznaka je "stopničasta" oblika; Varjenje zlitinskih materialov je točkovno varjenje z "naklonsko" obliko, ki je ena od učinkovitih metod za razlikovanje titanovega ogrodja od ne-titanovega okvirja, vsega titanijevega okvirja in ne-titanijevega okvirja.


Četrti način prepoznavanja čistega okvirja očal iz titana je: magnetna reakcija z magnetom.


Tečaj okvirja zrcala čim bolj privijte in ga v stanju prostega gibanja privabite z magnetom. Če se zrcalna noga trese pod privlačnostjo magneta, to kaže, da okvir zrcala ni izdelan iz čistega titanovega materiala. V nasprotnem primeru pomeni, da je okvir zrcala lahko izdelan iz titana.


Zgoraj je preprosta metoda za identifikacijo čistega okvirja očal iz titana, če preprosto iz etikete ugotovimo, ali je material okvirja čist titan, ni dovolj, ampak ga tudi kombiniramo z zgornjimi več metodami za celovito ocenjevanje, da bi prepoznali avtentičnost čistega titana.


Da bi preprečili slabe prodajalce okvirja iz titanove zlitine kot čistega okvira iz titana, se lahko potrošniki za identifikacijo sklicujejo na naslednji uvod. Okvir očal iz titana, glede na vrsto delov iz titana, oziroma z obliko okrajšave, vgravirano na okvir zrcala, na splošno v nogo zrcala, če boste pozorni, je enostavno razlikovati.


Na splošno je okvir PURETITANIUM na nogi ali leči označen s 100% TITANIUM ali PURETITANIUM; Stojala BetaTitanium so označena z BetaTitanium ali Titanium Titanium, kar se od proizvajalca do proizvajalca nekoliko razlikuje.


Zaradi povpraševanja kupcev obstajajo čisti titanov okvir, okvir beta titana in okvir pol titana, pol titana okvir je razdeljen na okvir iz titanove zlitine, kot so spomin titana, biološki titan itd. Kombinacija titana, in sicer: čisti titan ali titan in kovina kombinirani okvir, kot so čisti titan za nogo zrcala, kovina za okvir za slike, titan za okvir za slike, kovina za nogo zrcala; Kombinacija titanovega lepila, in sicer: čisti titan ali titan na titanu in plošči ali okvir TR materiala, kot so čisti titan za nogo zrcala, plošča za okvir slike, titan na okvirju za slike, TR za nogo zrcala.


Z zgornjim razumevanjem si omislimo, kako izbrati par zadovoljivih titanovih kozarcev.