Koncept in tehnologija proizvodnje povratne hladne valjanja palice iz titana

Reverzibilno valjanje se nanaša na postopek valjanja, pri katerem titanovo palico večkrat pritisnemo in vrnemo na valjčni mlin, da dobimo debelino izdelka. Vzvratni mlin ima relativno enostavno sestavo opreme, ki jo sestavljajo oprema za prevoz in odvijanje titanijevih tuljav, valjarji, sprednji in zadnji kotli, oprema za odvijanje in izstopanje. Nekateri valjarji dodajo kolute za navijanje pred ali po valjanju v skladu s tehničnimi zahtevami.

China cp titanium bar

Hladno valjani material dobavlja mlin za vroče valjanje, toplo valjana titanijeva tuljava pa ima majhen sestavni del enojne tuljave. Titanijevo tuljavo je mogoče odrezati od glave in repa na odviti enoti, da se izvede varjenje in navijanje za izboljšanje proizvodne zmogljivosti postopka hladnega valjanja.

Vroče valjane titanove palice je treba pobrati pred hladnim valjanjem, namen pa je odstraniti lestvico titanove palice in narediti hladno valjano titanovo palico gladko in gladko ter zagotoviti nemoteno proizvodnjo valjanja.

Vložena vroče valjana titanijeva tuljava se dvigne iz osrednje knjižnice na sedlo verižnega transporterja, transportna veriga pa prevaža titanovo tuljavo v odviti smeri za odvijanje. Podaljšani stroj z glavo in spuščanjem je bil vstavljen v stroj za ravnanje s tremi valji in skozi premični vodnik doveden v vrzel valja. Glava vodi do izpušnega stražnega kotla skozi dvignjeno ali zaprto vrvico valjev, čeljusti preluknjanega valja so ugriznili, stiskanje in napetost se prilagodita glede na debelino titanove palice, nato pa tlačno vodilno ploščo pritisnete navzdol, Uporablja se postopek valjanja, zažene valjčni mlin in prvo valjanje se izvede v skladu s kotalnim pogojem za povečanje hitrosti na normalno hitrost.

Kadar je treba titanijevo tuljavo valjati, je treba z valjanjem upravljati, da se stroj pravočasno ustavi, tako da se rep zaustavi na kolutih dovodnega stranskega kotla. Ko bobne čeljusti ugriznejo rep, valjčni titan pritisne drugi prehod v skladu s predpisi, upravljavec izbere napetost, dovaja valjano tekočino in valjarni opravi vzvratno valjanje.

Po vrstah in standardih iz titana se vsak postopek valjanja izvede 3 do 7-krat medsebojno valjanje. Ko se vrti na neparno število prehodov in doseže debelino izdelka, se zvitek dvigne ali zapre v skladu s kakovostjo repa. Na kolutih tuljave je rebrasta plovila privarjena na zunanji obroč iz titanijeve tuljave ali vezana s jermenom, titanijeva tuljava pa se prevaža iz koluta z razkladalnim vozičkom, nato pa se nagne na režo za zbiranje titanove tuljave in prostornina je označeno. Ne. Standardno, lahko ga dvignete na naslednji postopek in nadaljujete s proizvodnjo.