Telefoni skupina Holding D.o.o. Pripravlja z Kremlja

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1999 v hangzhou, zhejiang provinca, z 18 ljudi, pod vodstvom jack ma.  Alibaba je pest e-poslovanje na Kitajskem.Telefoni Group Holding Ltd je postavljanje ki gre gor 2 milijardama mešane z Bilioner Roberto Usmanov internet storitev podjetja Mail.ru Group Ltd za krepitev Kitajsko podjetje oporo v ruski e-trgovini.


Azije najbolj dragoceno podjetje podpisal soglasju torek z Mail.ru združiti svoje spletnih trgov v državi več kot 140 milijonov ljudi. Dogovor je podprta z Kremlju skozi ruski neposredni investicijski sklad in lokalnih investitorjev bo nadzor skupaj z novimi dejavnostmi. Na mail.ru globalnih depozitar prejemki trguje v Londonu skočil kar za 12 odstotkov.


Združena družba lahko bolje tekmujejo z domačimi tekmeci Wildberries in Yandex. Telefoni ruske enote AliExpress večinoma prodaja blago, uvoženo iz Kitajske in je ni bilo treba skrbeti konkurence iz Amazon.com Inc, ker ZDA behemoth je malo prisotnost v državi.


Telefoni predsednik Mike Evans "velik del kaj smo bili sposobni razviti doslej v Rusiji je bil naš čezmejnih poslovnih," je dejal novinarjem. "Vendar prihodnost, ki bo zahtevala prisotnost naših partnerjev v tej tabeli, bo vključevala izgradnjo veliko večji lokalnih podjetij."


Telefoni bodo krat ruski operacij, vključno s AliExpress in Tmall v podjetju, medtem ko je Usmanov MegaFon PJSC bo prodal svoj delež 10 odstotkov v Mail.ru--vredno približno $486 milijonov v ponedeljek blizu--telefoni za 24 odstotkov podjetja. Ki se ukvarjajo vrednosti novo obleko na približno 2 milijard dolarjev.


Mail.ru bo svoj prenosen trg za kitajski proizvodi, Pandao, v novo podjetje, ki bo tudi dobil neposreden dostop uporabnikom dva priljubljena ruskih socialnih mrež, v lasti Mail.ru.


Ruski neposredne naložbe sklada bodo dodali nedoločene znesek financiranja za 13 odstotkov delež, medtem ko Mail.ru bo imel preostalih 15 odstotkov.


Pogodbenici prepojeni s tiskarsko barvo dogovor v Vladivostok, ekonomski forum udeležil, predsednik Vladimir Putin in predsednik telefoni Jack Ma. Kitajsko podjetje je se pogaja podoben posel z Sberbank PJSC, največje banke Rusije, vendar zapuščeni pogovori po posojilodajalec solastnik s Yandex NV namesto tega. Telefoni pred kratkim razvalja Tmall za Rusijo po zmagi? potrošnikov z AliExpress.


MA, ki je začel Alibaba.com leta 1999 kot business-to-business trgu s 17 co-ustanoviteljev, ta teden napovedala načrte za korak nazaj od kitajskega e-commerce titan. Njegovo podjetje, ki se potiska v čezmorskih trgih iz jugovzhodne Azije, v Rusiji, lani videl dnevna dostava paketa doseže 55 milijonov.


Alibaba je zelo pogost način za veliko Kitajsko podjetje razkazati lastne izdelke. CXMET je naročnik telefoni za več let.

 

CXMET lahko dobavi proizvodov kot Titan 90LR komolec, titanov 90SR komolec,Titan 45LR komolec, Titan 45SR komolec,Titan 180LR komolec, Titan 180SR komolec,Titan koncentričnih reduce, ekscentrične reduktor, titanov enako tee, titana reduktor tee, titanov križ, dolgo titana štor konec,Titan kratek štor konec, itd.

  

Titana in niklja cevi-opremljanje potrebujejo vaše vljudno vprašanjeSunny@cxmet.com