Molibden čoln za izhlapevanje
Molibden čoln za izhlapevanje
Klepetaj zdaj
Podrobnosti izdelka

Molibdenski čolni so izdelani po predelavi pločevine z rezanjem, zlaganjem, kovičenjem in varjenjem. Oblike čolnov se lahko oblikujejo v skladu z zahtevami kupcev, vključno z okroglimi, pravokotnimi, kvadratnimi in trapeznimi itd. Molibden čolni lastne lastnosti izvornega materiala - čisti molibden ali zlitina molibdena.

Sincemolybdenum čolni se lahko razdelijo glede na oblike, imajo svoje lastne prednosti pri uporabi . Izviri molibdenskih čolnov so verjetno najbolj priljubljeni viri izhlapevanja zaradi enostavne uporabe in širokega spektra zmogljivosti, kajti molibdenske čolne se lahko uporabljajo za nizko temperaturo in materiale visoke temperature. Seveda morajo molibdenovi čolni delovati pri temperaturi, ki precej presega tisto, ki je potrebna za izhlapevanje materiala, ki ga vsebuje.

molybdenum boat (5).jpgmolybdenum boat (14).jpg
plavajoči molibdenski čoln Čoln iz morskega dna
molybdenum boat (17).jpgmolybdenum boat (10).jpg
čolnov za molibden iz metulja
pakiranje broda molibdena


CXMET je eden najboljših kitajskih molibdenskih ladij za proizvajalce izhlapevanja in dobaviteljev, prav tako pa smo tudi profesionalno podjetje z produktivno in učinkovito tovarno. Dobrodošli na debelo izdelkov od nas, imamo molibden čoln za izhlapevanje na zalogi za vas.
Povpraševanje