Visoke Temperature molibdena izdelkov
Visoke Temperature molibdena izdelkov
Klepetaj zdaj
Podrobnosti izdelkaCXMET visoko temperaturo molibdena izdelkov
Prednosti

Visoke temperature molibdena proizvodov kot TZM zlitine se pogosto uporablja zaradi svoje visoke trdnosti (2000 °), nizek koeficient toplotnega raztezanja, dobra prevodnost in visoko odpornost proti koroziji proti staljeno steklo, taljenega soli in staljene kovine.


Razvrstitev izdelkov visoke Temperature molibdena1) molibden-lantan zlitine

Lantan molibdena (MoLa) se lahko uporabijo kot električna naprava v visoke temperature peči, cev sestavni del katodnih cevi, moč polprevodniških naprav, orodje za proizvodnjo stekla in steklenih vlaken, notranji del v žarnice, visoko temperaturo toplotnega ščita, žarjenja filamentov in elektrodo, visoko temperaturo vsebnika in komponente v mikrovalovni magnetronsko.

2) TZM zlitine

Ti se pogosto uporabljajo v letalska industrija, letalske in druge industrije.


Se lahko uporabijo kot nastavek materiala, telo ventila, plin cevi materialov, cevi v vrata materiala, die vlivanja plesni, ekstrudiranje umre in visoke temperature peči, ogrevanje element in toplotnega ščita, itd.

Imamo specializirane kontrolna služba opraviti pregled naših izdelkov visoke temperature molibdena, ki pokriva vse proces.

Surovine je treba pregledati pred vstopom v tovarni.

Med postopkom, kakovost je treba pregledati glede oblikovanja tehniko.

Potem končni proizvod je treba pregledati standardno tehnologijo, zahtevami pogodbe in risanje in pravilo za kontrolo kakovosti.

Omenjeno TZM zlitine je naš glavni proizvod, in če vas zanima v tem izdelku, obiščite našo spletno stran www.cxmetti.com

Povpraševanje