5. razred Eli Titanium Rod
5. razred Eli Titanium Rod
Klepetaj zdaj
Podrobnosti izdelka

Parameter izdelka:

Izdelek

kategorija

α + βtitanijeve zlitine Blagovna znamka TC4 / Ti-6Al-4V
Poreklo Baoji Ti vsebina 99.6
Vsebnost nečistoč 0,4 Standardno Ameriški standard / kitajski standard
Blagovna znamka CXMET Specifikacije redna velikost
uporablja Medicinske palice iz titana tekstura Ti 6Al-4V ELI


5. razred Eli Titanium Rod

  • Specifikacija: Ф 6,0 mm in 8,0 mm, 10 mm, 12 mm, 13 mm16 mm


  • Blagovna znamka: TC4 / GR5, TC4ELI / GR5ELI, TA1 / GR1, TA2 / GR2, TA3 / GR3


  • Standardno: GB / t13810-2007, ASTM F136, ASTM F67


  • Procesni postopek: izberite gobico iz titana razreda 0, 3-litrski ingot iz litega titana, večkrat kovajte gredico skozi visokotemperaturne pomole, vroče valjanje do potrebne velikosti gredice, strojno dodajanje, risanje, toplotno obdelavo, ravnanje, poliranje, nestruktivno odkrivanje napak, dodelavo in poliranje do končnega droga.


  • Fizikalne lastnosti: natezna trdnost medicinske palice TC4 je 980-1050mpa, vrednost pridelka 960-1000mpa, raztezek po zlomu 25%, presek krčenja 45%, tkivo a1-a2 je večje


  • Nadzor kakovosti: sestavine iz titanove spužve in ingota po oblikovanju, odkrivanje sestavkov treh delov vzorcev in ultrazvočno nedestruktivno preskušanje, da se zagotovi dober material za vlivanje ingota, odrežemo dvižni vod in dno litine, predelamo na končno blago v skladu s vzorčenjem serije za fizično preskušanje, da se zagotovijo standardi učinkovitosti izdelka.


  • Tretje preizkuševalne ustanove: preskusni center za skupino baoti, severozahodni inštitut za fizikalno in kemično testiranje barvnih kovin


  • Prednosti: medicinska palica TC4 iz titanove zlitine ima visoko trdnost, dobro biokompatibilnost, visoko stopnjo tolerance oblike in toleranco položaja, na splošno v (h8, h9). Uporablja se predvsem za humani ortopedski implantat sklepov, hrbtenice in kirurške instrumente.

Titana palica Ti-6Al-4V ELI stopnje 23 (3)

nogavice za titanovo palico (2)


5. razred Eli Titanium Rod je eden izmed pogostih izdelkov v CXMET. Večinoma so na voljo palice Gr1 iz titana, Gr2 titanove palice, Gr5 titanove palice. Titanove palice, ki jih je mogoče prilagoditi, so Gr7, Gr12, Gr23 itd. CXMET ima vedno zalogo za ingote in jih lahko po potrebi odpeljemo.


Vse vrste potreb po titanovi palici bi lahko bile zagotovljene v kratkem času.
Povpraševanje