Zlitine Titanium GR 5
Zlitine Titanium GR 5
Klepetaj zdaj
Podrobnosti izdelka

Zlitine Titanium je kovina , ki vsebuje mešanico titana in druge kemične elemente. Titanove zlitine, ki 6al4v imajo zelo visoko natezno trdnost in žilavost (tudi pri ekstremnih temperaturah). Imajo manj mase maso, so izredna korozijska odpornost in sposobnost, da prenesejo ekstremne temperature. Vendar, visokih stroškov surovin in predelave omejujejo njihovo uporabo v vojaške aplikacije, letala, vesoljska plovila, medicinske pripomočke.

Čeprav industrija čistega titana je sprejemljivo mehanske lastnosti in je bila uporabljena za ortopedske in zobni vsadki, za večino aplikacij titana legirana z majhnimi količinami aluminija in vanadija, imenovan Ti6Al4v, ta mešanica je trdna topnost , katere dramatično spreminja s temperaturo. Postopku toplotne obdelave je opravljeno po zlitine je delal v končno obliko, vendar preden je dana na uporabo, ki omogoča veliko lažje izdelavo visokotrdnih izdelka.

CXMET so skoraj 10tons zlitine ploščico iz titana in titanove zlitine palico v zalogi.

Tehnologija: toplo valjane / hladno valjani / ponarejenih---razbeljenem---zmelje

Opis čistega titana

Razred 1 Titan je prve štiri razrede komercialno čistega titana. To je najmehkejša in najbolj nodularne teh razredov. Ima velikoest dobro sposobnost oblikovanja, odlične protikorozijske zaščite in vplivne žilavost.

Razred 2 titanovega se imenuje "workhorse" komercialno čistega titana industrije, zahvaljujoč se svoj mešan uporabnost ter široka dostopnost. Deli mnoge enake lastnosti kot Titan razreda 1, vendar je nekoliko močnejši. Obe sta prav tako odporne proti koroziji.

Ta razred se uporablja vsaj komercialno čistega titana razredov, vendar to ne bi bilo nič manj dragocena.

Razred 3 je močnejša od razredov 1 in 2, podobnaDuktilnost in le nekoliko manj formable - vendar ima višjo mechanicals kot njegovi predhodniki .

Razred 4 je znan kot najmočnejša štirih razredov komercialno čistega titana. Znano je tudi za njegove odlične protikorozijske zaščite, dobro sposobnost oblikovanja in varivost.

Povpraševanje