Cp Titanium Plate Target 12 * 270 * 830mm
Cp Titanium Plate Target 12 * 270 * 830mm
Klepetaj zdaj
Podrobnosti izdelka

Titanove tarče obdelujejo okoli 5 ton vsak mesec, so dokončani cilji in poldragi cilj. Veliko količino blnk pločevine je bila narejena za tarčno tarčo na ravni titana.


Osnovni podatki za ploskovni cilj titana.

1. mesto. Razred: Gr1, Gr2, Gr5, 4NTi itd.

2. Strojna obdelava: taljenje 3 krat, kovanje s hitrim kovanjem več kot 3 krat.

(Prazno z enotno notranjo zrnato strukturo.)

3. mesto. Način obdelave: valjanje, brušenje, spajanje itd.

4. mesto. Oprema za obdelavo: stružni stružni stroj, stroj za vrtanje, CNC brusilnik, CNC stružnica, stroj za dolgočasno in lepljenje, stroj za poliranje in drugo površinsko obdelavo itd.

5. mesto. Oprema za preskušanje: stroj za korozijsko označevanje, detektor zmogljivosti, neporušitveni pregled, pregled enodruge, ultrazvočni pregled itd.

titanium flat target  (2).jpg

titanium plate target  (7).jpg

titanium plate target  (2).jpg
Konkurenčna cena: Ker smo ustanovili večjo novo tovarno, so vsi stroški pod nadzorom. Medtem se osredotočamo na poslovanje z velikim obsegom, vendar z nizko maržo. Vedno gobo gobo / ingoti, ko je cena na najnižji stopnji.

Super kakovost: Vsi naši izdelki so izdelani z strogim pregledom za vsak korak postopka in zabeležili in arhivirali, in bo predložil potrdilo Mill Test kupcu po končani proizvodnji.Non-skladni izdelki bodo obravnavane previdno. Naša tovarna je podelila ISO Certifikat.

Boljša storitev: poleg točne dostave, hitrega odziva, dobrega storitvenega odnosa in poprodajne storitve nudimo tudi storitve z dodano vrednostjo. In naši izdelki niso garancijski rok.


Za titansko tarčo in drugo tarčo iz redkih kovin se obrnite na Sunny.

CXMET je eden najboljših proizvajalcev in dobaviteljev na Kitajskem cp titana plošče 12 * 270 * 830mm in smo tudi profesionalno podjetje z produktivno in učinkovito tovarno. Dobrodošli na debelo izdelkov od nas, imamo cp titan plošče cilj 12 * 270 * 830mm na zalogi za vas.
Povpraševanje